Just nu hänger vi om i konsthallen. Välkomna på vernissage 6 maj: Full Speed Ahead - en retrospektiv utställning med Mariannne Lindberg De Geer!

Kaféet har öppet som vanligt tis–sön 11–16.

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Mariannne Lindberg De Geer
Full Speed Ahead

6 maj – 26 november 2017

Färgfabriken presenterar en retrospektiv med konstnären, dramatikern och regissören Marianne Lindberg De Geer. Utställningen Full Speed Ahead omfattar MLDG:s målningar, kollage, filmer, ljudverk och skulpturer - men lyfter också fram pjäsförfattaren MLDG, liksom hennes aktiva röst i samtidsdebatten.

Läs mer

SCREENING

SCREENING
Very Very Gold
Farvash Razavi
Cup Iran

7 maj kl 13

Under 2017 kommer Färgfabriken berikas av ett ”creative residency"-samarbete med konst/design-trion Very Very Gold bestående av Michel Bussien, Farvash Razavi och Nandi Nobell. Söndag den 7 maj kl 13 hålls en screening med efterföljande samtal i projektrummet, av mini-dokumentärserien Cup Iran.

Läs mer

VR SCI FEST

VR SCI FEST
Expanded Societies
Anastasios Logothetis, Lundahl & Seitl

11–14 maj

Under 2017 kommer projektet Expanded Societies synas alltmer på Färgfabriken. Projektet handlar om digitaliseringens påverkan på samhällsutvecklingen. Som en del av projektet är Färgfabriken värdar för en del av festivalen VR SCI FEST.

Läs mer

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Anastasios Logothetis
Sea Deep Web Trouble in the Bubble Loop

11–21 maj

Under 2017 kommer projektet Expanded Societies om digitaliseringens påverkan på samhällsutvecklingen synas alltmer på Färgfabriken. Anastasios Logothetis videoinstallation är en del i det första temat kring VR.

Läs mer

PROJEKT

PROJEKT
Expanded Societies
om digitaliseringens påverkan på samhällsutvecklingen

2016–2019

Expanded Societies handlar om framtidens hållbara, smarta, uppkopplade samhälle. Ett teknikdrivet samhälle som tar tillvara på planetens resurser på ett effektivt och miljövänligt sätt. Expanded Societies är ett projekt som kommer att undersöka hur tekniken påverkar våra liv.

Läs mer

PROJEKT

PROJEKT
FN:s högkvarter
– 20 Years of United Nations Mine Action Service

apr – jun

Färgfabriken ställer ut i FN:s högkvarter i New York. I samarbete med Challenges Forum har Färgfabriken utvecklat en utställningen som fokuserar på United Nations Mine Action Service (UNMAS) 20-åriga arbete sedan dess etablering av FN Generalförsamling 1997.

Läs mer

Nyheter

Kom och fira öppningen med oss 6 maj! Full Speed Ahead är en omfattande retrospektiv som belyser bredden och djupet i Marianne Lindberg De ...
Färgfabriken is at the moment exhibiting at the United Nations headquarters in New York. Färgfabriken has, in collaboration with Challenge's...
Lästips: Jakob Anckarsvärds recension, Beckers konstnärsstipendium 30-årsjubileum på Färgfabriken, om utställningen på konsten.net...

Instagram-flöde

Kafé och lunch

Kafé och lunch

Färgfabrikens Kafé har öppet för lunch och fika sex dagar i veckan.

Mer information

Hyr våra lokaler

Hyr våra lokaler

I vårt hus finns unika och spännande lokaler att hyra.

Mer information

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyheter om aktiviteter och projekt, samt inbjudningar till vernissager och övriga event.

captcha