Delta och Sediment - Tre konstnär från den vibrerande konstscenen i Dhaka, Bangladesh visar uttryck av video, textilinstallation och fotografi i vårens stora grupputställning.

&

I våra projektrum pågår:
- Open Studio, där olika spännande kreatörer bjuds in till att under en kort tid att arbeta och verka publikt i ett av våra projektrum.

- Lövholmen, en samlingsyta för tankar, idéer, information för området Lövholmens framtid.

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Delta och Sediment
Yasmin Jahan Nupur, Munem Wasif och Suvra Kanti Das

13 april - 16 juni, 2019

Med utställningen Delta och Sediment vill Färgfabriken visa uttryck från dagens Bangladesh. Tre konstnärer verksamma i Dhaka tar pulsen på sitt land utifrån sina egna perspektiv och berättelser.

Läs mer

PROJEKT

PROJEKT
Färgfabrikens Open Studio
I projektrummet
Pågående 2019

Färgfabrikens Open Studio handlar om att exponera den kreativa tanken när den fortfarande befinner sig i rörelse. Vi bjuder in olika spännande kreatörer att under en kort tid ta över ett projektrum.

Läs mer

ARBETSRUM

ARBETSRUM
Lövholmenrummet
I projektrummet
April - november 2019

Lövholmen står just nu inför stora förändringar och som aktiva i området vill vi bidra till förståelse för platsen och vad som händer på området, samt idéutbyte och inspirerande utblickar.

Läs mer

Nyheter

Hur ser det ut med Lövholmen nu? Vi vet fortfarande inte när nästa samråd kommer ske, men saker börjar redan hända här - rivningen av Spredf...
Du som vuxen med litet barn är varmt välkommen att rulla in med barnvagnen på en guidad visning av utställningen Delta och Sediment. En unik...
Kombinera Stockholms absolut bästa lunch med engagerande och samhällskommenterande video-, installation- och fotografikonst från Bangladesh!...

Instagram-flöde

Kafé och lunch

Kafé och lunch

Färgfabrikens Kafé har öppet för lunch och fika sex dagar i veckan.

Mer information

Hyr våra lokaler

Hyr våra lokaler

I vårt hus finns unika och spännande lokaler att hyra.

Mer information

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyheter om aktiviteter och projekt, samt inbjudningar till vernissager och övriga event.

Mer information