Konsthallen öppnar återigen den 7 september med Niki Lindroth von Bahrs utställning Något att minnas i stora salen och i projektrummet This shared circle med Pedro Neda.

Färgfabriken marknad med design och hantverk den 24–25 aug kl 11–17.

 

MARKNAD

MARKNAD
Färgfabriken marknad
7 sep - 24 nov, 2019

Den 24-25 augusti kl 11–17 öpnnar vi upp vår stora utställningssal för Färgfabriken marknad, en av Stockholms största marknader för design och hantverk. Vi erbjuder våra besökare ett unikt utbud direkt från formgivarna.

Läs mer

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Något att minnas
Niki Lindroth von Bahr
7 sep - 24 nov, 2019

Hösten 2019 presenterar Färgfabriken en nyproducerad separatutställning med konstnären och animatören Niki Lindroth von Bahr (f. 1984). Utställningen omfattar film, skulptur och scenografier, dessutom blir det premiärvisning för det nya verket, kortfilmen Något att minnas som även givit namn till utställningen. Lindroth von Bahrs filmer, skulpturer och modellvärldar berätta ofta en slags melankoliska moderna fabler där djur agerar i en alldaglig och ändå absurd värld, mycket lik vår egen.

Läs mer

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
This shared circle
Pedro Neda

7 sep - 11 nov, 2019

Konstnären Pedro Neda är inbjudan att utforska konceptet för Open Studio med sin processbaserade utställning This shared circle i ett av projektrummen. Neda arbetar med ett brett spektrum av medier, från självgrävd lera och porslin till kåda, färg, analoga projektioner, musik och video m.m. Neda kommer att arbeta och närvara på Färgfabriken under utställningsperioden samt även att genomföra ett antal perfromances och happenings.

Läs mer

ÖPPEN WORKSHOP

ÖPPEN WORKSHOP

Alla över 15 år är välkomna att tillsammans uppleva och skapa konst!
8 sep, kl. 11 - 16, Lilla salen

ARTmovement arrangerar på söndagen den 8/9 en marknad av workshops med etablerade konstnärer och konstutövare i Lilla salen på Färgfabriken. Alla över 15 år ges möjlighet att tillsammans med andra skapa allt från graffitti, foto, teckning, måleri, skulptur till konstaktivism och inspireras av de inbjudna konstnärerna! Fri entré till aktiviteten, ingen anmälan eller förkunskaper krävs.

Läs mer

ENKÄT

ENKÄT
Enkät om Lövholmen
Gör din röst hörd!

Färgfabriken vill veta vad just du tycker är viktigt med det framtida Lövholmen - det gamla industriområdet som ska byggas om till bostadsområde. Svaren kommer vi att använda som referens i vår kommunikation kring Lövholmen framöver. Vi vill att alla ska få komma till tals oavsett engagemang eller position.

Läs mer

Nyheter

ARTmovement anordnar workshops i konst!
 Alla över 15 år är välkomna att tillsammans uppleva och skapa konst!Söndag den 8/9 kl. 11 – 16 Lill...
Under hösten 2019 har Färgfabriken bjudit in konstnären Pedro Neda att utforska konceptet för Open Studio under en längre period med sin pro...
Den 16 juni är det sista dagen för utställningen Delta och Sediment. Dessutom blir det loppis igen!Försommarloppis på Färgfabriken!Fri entré...

Instagram-flöde

Kafé och lunch

Kafé och lunch

Färgfabrikens Kafé har öppet för lunch och fika sex dagar i veckan.

Mer information

Hyr våra lokaler

Hyr våra lokaler

I vårt hus finns unika och spännande lokaler att hyra.

Mer information

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyheter om aktiviteter och projekt, samt inbjudningar till vernissager och övriga event.

Mer information