MED ANLEDNING AV FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS SKÄRPTA ALLMÄNNA RÅD FÖR ATT MINSKA SMITTSPRIDNING AV COVID-19 I STOCKHOLM HÅLLER KONSTHALLEN TILLFÄLLIGT STÄNGT ÅRET UT OCH ÖPPNAR ÅTERIGEN 2021.


FÄRGFABRIKENS KAFÉ HAR FORTSATT ÖPPET, I ENLIGHET MED DE RESTRIKTIONER SOM GÄLLER FÖR RESTAURANG, TORSDAG - SÖNDAG KL.11-16.

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Lyssna
- om klimat i gränslandet mellan kunskap och känslor.

Öppettider: TILLFÄLLIGT STÄNGT

Lyssna aktiverar en kreativ process med ungdomar, forskare och konstnärer genom en kollektiv utforskning av begreppen natur, identitet och konsumtion. Medverkande konstnärer: Sophie Vuković och Jens Evaldsson. Viusella kommentarer av Peter Lang. Ett samarbete med Virserums konsthall och Skellefteå konsthall med stöd från Svenska postkodstiftelsen.

Läs mer

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Älskade älskade älskade
- en suggestiv rumsinstallation av Gylleboverket

Öppettider: TILLFÄLLIGT STÄNGT

Hösten 2020 inleds Färgfabrikens undersökande av symbiotiskt tänkande med utställningen Älskade älskade älskade av konstnärsgruppen Gylleboverket som består av konstnärerna Etta Säfve, Jona Elfdahl och Shelley Sharr. I sina konstinstallationer arbeter de platsspecifikt och gränsöverskridande med video, ljud, performance,mytbildningar, riter, social skulptur och sceniska installationer.

Läs mer

SEMINARIUM, WORKSHOP

SEMINARIUM, WORKSHOP
Lyssna!
- en dag om natur, identitet och klimat

INSTÄLLT! 7 nov kl 11-16

Hur står det egentligen till med människans relation till naturen? Ser vi oss som en del av den, eller betraktar vi naturen utifrån? Hur kan vi som samhälle och som individer förstå vår roll och agera i relation till naturen? Vilken roll kan konst och kultur ha när vi undersöker dessa frågor? Med bland andra Norra Kollektivet och Emma AdBåge. Workshop i växtfärgning med Karin Bjurström (Alice Fine). Fri entré. Boka plats! Varje programpunkt bokas separat.

Läs mer

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Beckers Konstnärsstipendium 2021
- tilldelas Youngjae Lih

23 jan – 14 mar, 2021

Youngjae Lih tilldelas Beckers Konstnärsstipendium 2021, för att han genom sin djupt personliga förståelse för teknologins funktionsformer skapar kommunikationsformer, som lyfter fram både det enkla och det komplexa i teknikens möjligheter att skapa konstverk som frambringar poetiska kvaliteter och unika upplevelser. En konst som i mötet mellan teknik och innehåll alstrar filosofiska frågeställningar om perception och förståelse.

Läs mer

Nyheter

Med anledning av de nya skärpta allmänna råden från Folkhälsomyndigheten stänger konsthallen från den 30 oktober till den 19 november 2020. ...
Arkadien - Ett förlorat paradisVisas på Nationalmuseum 17 september 2020–17 januari 2021Fabriken. Utsikt från Waldemarsudde mot gamla Saltsj...
– om de stora frågorna och vad det innebär att leva och skapa i en omvälvande tid.Färgfabrikens utställningar hösten 2020:Manifestation Lövh...

Instagram-flöde

Kafé och lunch

Kafé och lunch

Färgfabrikens Kafé har öppet för lunch och fika sex dagar i veckan.

Mer information

Hyr våra lokaler

Hyr våra lokaler

I vårt hus finns unika och spännande lokaler att hyra.

Mer information

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyheter om aktiviteter och projekt, samt inbjudningar till vernissager och övriga event.

Mer information