Vill du skapa konst för en futuristisk utställning? Välkommen på informationsmöte den 25/4, kl. 17-20!

Tekniken utgör idag en fundamental del av våra liv och utvecklingen accelererar exponentiellt, en process som parallellt formar oss som människor och de förutsättningar vi lever utifrån. Kommer tekniken vara lösningen på alla våra problem eller kommer den bli vår värsta fiende?

I höst, 31/8 – 6/9, flyttar Drone Dancing in på Färgfabriken, ett mångsidigt konstprojekt som undersöker vad det innebär att vara människa år 2047.

Konstnärer, forskare, programmerare, ”tillverkare”, amatörer eller intresserade av alla slag är välkomna att delta med ett projekt på temat år 2047 i en ”själv-curerad”utställningen under namnet Drone visions.

På onsdag den 25/4 kl. 17-20 har vi ett första informationsmöte/workshop för alla intresserade där du kan lära dig mer projektet och hur du deltar.

Drone Dancing på Färgfabriken är ett konstprojekt med två utställningar, en curerad med fem etablerade konstnärer i Färgfabrikens två projektrum samt en ”egen-planerad utställning” i stora salen, kallad Drone Visions. Till Drone visions är alla som är intresserade, amatörer eller experter inom olika områden, välkomna att delta med ett projekt. Drone vision-utställningen arrangeras enligt ”deltagande-kultur”, vilket innebär att deltagarna organiserar sig självständigt, likt en bi-svärm. 

Anmäl ditt intresse via Facebook, för att komma till eventet klicka här: https://www.facebook.com/events/358173508010770/  eller skicka ett mail till Elsa Isaksson eller Anna Hinrichsen.

Mer information om utställningen och projektet finns här: https://fargfabriken.se/sv/aktuellt/item/1395-drone-dancing

Ytterligare ett informationsmöte kommer hållas den 8 maj kl. 17-20 på Färgfabriken.

Varmt välkomna!