To make this up – Dansföreställning av Helena Franzén

Färgfabriken inviger våren med att vid fyra tillfällen visa Helena Franzéns hyllade dansföreställning To make this up i början av mars, 5/3 – 8/3 

Dansen ger ett laddat samspel mellan de två dansarna, Katarina Eriksson och Elizaveta Penkova, som tillsammans skapar en ömtålig och kraftfull rörelsepoesi där de två individer konfronterar, ingriper och kommenterar varandra i ett sökande efter delad samstämmighet. 

Publiken är placerad utmed spelplatsens fyra sidor, en avskalad scen som med dramatisk ljussättning och skuggor sätter dansen i fokus. To make this up är en intim konstupplevelse som bygger upp en spänning och energi mellan publik och dansarna och skapar en absolut närvaro, tid och rum begränsas till här och nu.

Skapad av Helena Franzén, en av Sveriges mest välkända och uppskattade koreografer inom den moderna dansscenen, med närmare 70 koreograferade verk bakom sig och både turnerar och undervisar runt om i Skandinavien, USA och runt om i världen. Utförd till specialskriven musik av Stefan Johansson. 

Föreställningar visas 5/3 kl 18, 6/3 kl 14, 7/3 kl 14 & 8/3 kl 14, 150 kr för ordinarie-pris & 75 kr med färgfabrikens årskort,

Boka dina biljetter via mail till frontdesk@fargfabriken.se

bild: http://helenafranzen.se/upcoming/next/