Kulturnatt Stockholm Vernissage, bar och live-framträdande


22 april

Fri entré!
17.00: Utställningen öppnar.
18.15: Stipendieutdelning med juryn för Beckers konstnärsstipendium och årets stipendiat Jonatan Pihlgren.
19.30–21.30: Mackan Lindström spelar skivor i Färgfabrikens kafé.
20.00: Guidad visning av utställningen. Ingen föranmälan krävs. Språk: Svenska.
22.30: Live-framträdande av John Bullfrost och vänner, i lilla salen. En föränderlig och oförutsägbar form som bjuder på musik som stundvis andas trygghet.
17.00 – 24.00: Bar, servering och utställningen öppen.


Färgfabriken firar öppningen av vårens stora separatutställning på Färgfabriken med Jonatan Pihlgren, årets mottagare av Beckers konstnärsstipendium 2023, under Kulturnatt Stockholm den 22 april! Utställningen i stora salen kommer att visa expressivt måleri och träskulpturer där vardagsliv möter fantasi och drömmar. Det är fri entré hela kvällen som även bjuder på unikt musikaliskt live-framträdande av John Bullfrost och vänner, guidad konstvisning och massa gott att äta och dricka i baren.

Purple Bullfrost. Foto av Jean-Baptiste Béranger.

John Bullfrost, konstnär och musiker, framför tillsammans med vänner ett unikt musik-perfromance skapat särskilt för kvällen, i lilla salen. John Bullfrost beskriver framförandet som en föränderlig och oförutsägbar form som bjuder på musik som stundvis andas trygghet.


Om Kulturnatten

Kulturnatt Stockholm är natten då Stockholms Kulturliv öppnar sina dörrar med fri entré för besökare. 2023 går Kulturnatten av stapeln den 22 april. Alla verksamheter har öppet minst klockan 18.00 till 24.00 under Kulturnatten.

Kulturnatt Stockholm är ett samarbete mellan Stockholms stad och Stockholms kulturliv. Stockholms stads kulturförvaltning samordnar och marknadsför evenemanget medan kulturlivet står för det kulturella innehållet – själva programmet.


Kontakt

Elsa Isaksson
elsa@fargfabriken.se
0730236600