ARTfair med ARTmovement! – Upplev och skapa konst tillsammans med andra


18 september 2020

Workshoppar
Lilla salen och utomhus

Medverkande konstnärer:
Narek Aghajanyan/Platform
Risa Mitsui/Platform
Lina Eriksson
Maria Yvell/Virka dygnet runt
Sanna Lindberg
Nacho Tatjer/Hangmen Projects


ARTmovement Fair är en konstmarknad där du upplever konst genom att skapa tillsammans. I år består den av fem workshops som leds av sex olika konstnärer. Som deltagare får uppleva konsten genom görandet. Fotografi, måleri, shibori skapa masker, spreja och virka står på agendan.

ARTmovement visar dessutom bilder från sina tidigare workshops PostArtDaily Life (Neha Hirve) och Projections (Senay Berhe) samt att utställningen Lyssna även håller kvällsöppet.

Under ARTfair är det även fritt inträde till Färgfabrikens nyöppnade utställning Lyssna – en utställning om klimat i – gränslandet mellan fakta och känslor. Deltagande konstnärer är Jens Evaldsson och Sophie Vuković.


Relaterat

ARTmovement är en organisation som arbetar för att fler människor ska mötas i skapandet av konst, eftersom vi anser att ett kollektivt skapande bidrar till ett öppnare samhälle. ARTmovement har tillsammans med Studiefrämjandet Stockholms län fått stöd av Allmänna Arvsfondens nyanländasatsning för att under 2018-2021 arbeta med konstnärliga mötesplatser. Målgruppen är 15-25 år, med fokus på nyanlända. Läs mer på www.ARTmovement.se


Sponsorer

ARTmovement har stöd ifrån: