Julmarknad på Färgfabriken helgen den 7 – 8 december!

Färgfabriken Evenemang anordnar julmarknad på Färgfabriken med ett stort utbud av design- och hantverksföremål helgen den 7 – 8 december kl. 11 -16. Här har du även möjligheten att handla direkt från formgivarna.
ENTRÉ 60 KR

Färgfabrikens butik, som i vanliga fall har öppet i anslutning till våra utställningar, håller öppet i samband med julmarknaden, hela helgen kl. 11 – 17.
Majoriteten av produkterna som sälj i vår butik är tillverkade av lokala konstnärer och formgivare, från omkringliggande ateljéer i Lövholmen, med ateljéföreningar som Plattform Stockholm och Färgkontoret, men även elever från Konstfack och Kungliga Konsthögskolan. Dessutom säljs föremål och publikationer med koppling till aktuella utställningar och projekt.
I Färgfabrikens butik kan du hitta fina, ovanliga presenter och personliga inredningsdetaljer då produkterna är tillverkade i liten upplaga.

JULMARKNAD PÅ FÄRGFABRIKEN 7 & 8 december kl. 11 – 17:
ENTRÉ 60 KR

Utanför huset möts du av utebar, med varma drycker och nybakade saffransmunkar. Här finns även marknadsstånd med hantverkare m.m.

Inne bland marknadsborden kan du besöka bar, som bland annat serverar öl, vin och smörrebröd samt också lyssna på livemusik från vår lilla scen.
Programmet för liveframträdanden kommer snart!

Kolla in marknadens utbud på hemsidan: 
www.fargfabrikenevenemang.se/marknad

Här finns information för dig som vill delta och sälja dina produkter.

Är du mer hungrig är du välkommen ner till Färgfabrikens Kafé där det serveras brunch, smörrebröd, bakverk, bubblig dryck och värmande julmumma!

Vill du vara med och ställa ut din egen design / hantverk? 
Boka din plats på marknaden här: https://simplesignup.se/event/155710-faergfabrikens-julmarknad

VARMT VÄLKOMMEN!