Färgfabriken startar ett ungdomsråd hösten 2021

Till våren 2022 planerar Färgfabriken en vetenskapsfestival med fokus på konst, vetenskap och miljö där unga sätter agendan. Vill du vara med och forma detta program? Vägen dit består av ett möte i månaden där vi pratar och laborerar oss igenom olika kreativa metoder inom konst, vetenskap och miljö.

Här nedan följer vårt program och du är välkommen att delta en gång eller alla gånger. Du bestämmer ditt deltagande! För varje möte får du som deltar en ersättning och vi bjuder självklart på fika.

För vem?

Vi söker dig som är mellan 15-19 år och nyfiken på att delta i en kreativ process och lära dig mer om hur en konsthall arbetar. Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha med någon egen utrustning.

Anmäl ditt intresse:

För att delta vill vi att du föranmäler dig inför varje möte.

Du kan anmäla dig genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skicka DM på vår instagram (@fargfabriken). Skriv vilken/vilka dagar du vill vara med.

 

Planerade möten

Tider: kl 16.30 -18.00

 

Hösten 2021

 

Våren 2022

 

Bakgrund
Färgfabrikens kreativa arbete med att vara gränsöverskridande i tanken och i relation till vår plats kräver också ett ungdomsperspektiv. Detta innebär att Färgfabriken aktiverar ett ungdomsråd med målet att vägleda och säkra ungdomsperspektiv på konsthallens verksamhet.