Sommarklubbar


– När utställningarna tar sommarlov intar fem klubbar Färgfabrikens pelarhall.
klubb web
Uppdatering! Färgfabrikens sista sommarklubb för i år har gått i land. Information om höstens klubbar, konserter och fester kommer inom kort. 


Sommarklubbar 2012

Industrisemestern var den tid på året då alla arbetare bytte spadtagen mot campingsemester. Numera står alla industrilokaler runt Färgfabriken alltid gapande tomma, oavsett årstid. Mellan 30e juni och 2a augusti så kommer även Färgfabrikens utställningar att ta ledigt alltmedan vi passar på att ockupera stora salen för sommarklubb. Fem stycken märkvärdiga fester från 30e juni till 2a augusti. Det regnbefriade övertagandet leds av klubbar som Natten, Top Nice Festival 2.0, en alternativ Pridefest och en konsert med Jonathan Johansson.

För mer information om klubbarna och entré kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller besök Färgfabrikens Kafés hemsida; www.fargfabrikenskafe.se 

KLUBBAR

30e juni - Natten + Pompa & Ståt 
Natten sker endast på Färgfabriken och det är inte ofta. Men när det händer så händer det verkligen. Tryckare, champagne och sommarens starkaste känslor i klassiskt Nattenmanér. Pompa & Ståt supportar i baren.

14e juli - Top Nice Festival 2.0
När Top Nice höll festival på Lövholmsbrinken 1 senast ledde det till att klubbkollektivet fick Stockholmspriset 2011 i kategorin Årets klubb. 

21a juli - Fritz’s Corner med Jonathan Johansson och Simian Ghost
Jonathan Johansson har med sitt senaste album Klagomuren tagit klivit upp bland de mest relevanta artisterna i Sverige. En mellanlandning mitt under turnésommaren blir i Färgfabrikens stora sal. Liveklubbsinstitutionen Fritz’s Corner huserar kalaset som gästas av förbandet Simian Ghost och DJ-kollektiv som HEH!, Collosevm och Odiggity.

28e juli - Natten + Kakan
Vi får inte nog. Sommaren ska vara tillägnad de stora känslorna. Natten slår ännu en gång upp portarna till Färgfabrikens Stora Sal. För att riktigt toppa euforin huserar allas vår Kakan (känd från Kakan & Julia och Kaka på Kaka på SVT). 

2a aug - Off Prooooojd! med Gumm4n + Tommie X + Festa Mysa Mejla + Mahoyo
Vi har en flerårig historia av att göra de roligaste alternativa Pridefesterna. I år får Gumman (Pjotr, Staffan Lindberg, Siri från ÖFA och Hanna från Hootchy Kootchy), Tommie X (Mamma Tesso) och Mahoyo uppdraget att fixa bästa prooooojdfesten. 
Sommaren 2012