Workshop: Fotoprojektioner

– Kort ingress eller summering av aktiviteten

artmovement 410jpg

En workshop under ledning av fotografen Vanessa Wall för dig som är mellan 15 – 25 år och som är intresserad av att lära dig mer om fotografi och att skapa tillsammans med andra!

Under workshopen kommer du som deltagare under en söndag att utforska platsen runt Liljeholmen/Lövholmen med kameran till hjälp. Du kommer skapa bilder, som utgår från platsen som ni befinner er på. Det enda du som deltagare behöver är en (mobil)kamera. "Projiceringar" innebär att föreställa, avbilda, återge och framställa och workshopen avslutas med att gruppen slutligen projicerar bilderna mot en vägg. 

Kort om ARTmovement:
ARTmovement är en förening som tillsammans med Studiefrämjandet Stockholms Län fått stöd av Arvsfonden för att under tre år arbeta med konstnärliga mötesplatser med målgruppen nyanlända och svenska ungdomar. Färgfabriken har i snart 3 år samarbetat med organisationen ARTmovement kring pedagogisk verksamhet. 

 

Tid & Plats

Söndagen den 4 oktober
Kl. 13-16
Samling: Stora mötesrummet, Färgfabriken

Anmälan:

Ålder: 15 - 25 år
Inga förkunskaper krävs & helt kostnadsfritt!

Aktiviteten följer FHMs rekomendationer och är en liten grupp på max 15 deltagare. Viktigt att du endast deltar om du är helt symtomfri.

Anmälan görs senast den 2 oktober på : www.artmovement.se/anmalan  

Kontakt

ARTmovement


Sponsorer

Text eller logga