Skriv ut denna sida

ARTfair med ARTmovement!

 – Upplev, testa på och skapa konst tillsammans med andra.

ARTmovement Fair 2020 960x640Fredagen den 18 september kl. 16-20 kommer ARTmovement Fair till Färgfabriken!  Ungefär samma upplägg som förra året men med lite andra förutsättningar då de flesta av workshop-stationerna är placerade utomhus. 

Färgfabrikens kafé håller även öppet hela kvällen för mat, dryck och fika!


ARTmovement Fair är en konstmarknad där du upplever konst genom att skapa tillsammans. I år består den av fem workshops som leds av sex olika konstnärer. Som deltagare får uppleva konsten genom görandet. Fotografi, måleri, shibori skapa masker, spreja och virka står på agendan.

ARTmovement visar dessutom bilder från sina tidigare workshops PostArt, Daily Life (Neha Hirve) och Projections (Senay Berhe) samt att utställningen Lyssna även håller kvällsöppet.

Fri entré, inga förkunskaper eller någon föranmälan krävs.
Alla välkomna! 

Medverkande konstnärer:
Narek Aghajanyan/Platform
Risa Mitsui/Platform
Lina Eriksson
Maria Yvell/Virka dygnet runt
Sanna Lindberg
Nacho Tatjer/Hangmen Projects

 


 

Tid & Plats

18 september kl. 16-20
Lilla salen & utomhus

Fri entré och inga förkunskaper krävs!

De flesta workshop-stationerna är utomhus, så klä er gärna efter väder.

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Relaterat

Under ARTfair är det även fritt inträde till Färgfabrikens nyöppnade utställning Lyssna – en utställning om klimat i – gränslandet mellan fakta och känslor. Deltagande konstnärer är Jens Evaldsson och Sophie Vuković.


Restriktioner

Färgfabriken följer FHMs direktiv för att inte bidra till smittspridning av Covid-19. Vi kommer låta max 30 personer åt gången vara i utställningslokalen samtidigt, vilket ska ge gott om utrymme till varje besökare. Majoriteten av stationerna kommer vara utomhus så klä dig gärna där efter! Det kan innebära att du behöver vänta en kort stund om det är många besökare samtidigt. 

Tänk på att hålla avstånd och kom endast om du är helt symptomfri!


Kort om ARTmovement:

ARTmovement är en organisation som arbetar för att fler människor ska mötas i skapandet av konst, eftersom vi anser att ett kollektivt skapande bidrar till ett öppnare samhälle. ARTmovement har tillsammans med Studiefrämjandet Stockholms län fått stöd av Allmänna Arvsfondens nyanländasatsning för att under 2018-2021 arbeta med konstnärliga mötesplatser. Målgruppen är 15-25 år, med fokus på nyanlända. Läs mer på www.ARTmovement.se


Sponsorer

ARTmovement har stöd ifrån:

med stod fran allmanna arvsfonden positiv kopia

sfr logo red