Utställningarna är öppna tors 11–19, fre 11–16, lör–sön 11–17. Just nu visar vi en retrospektiv med Mariannne Lindberg De Geer och öppen studio med Very Very Gold.

Färgfabrikens kafé har öppet tis-sön 11-16.

 

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Mariannne Lindberg De Geer
Full Speed Ahead

6 maj – 26 november 2017

Färgfabriken presenterar en retrospektiv med konstnären, dramatikern och regissören Marianne Lindberg De Geer. Utställningen Full Speed Ahead omfattar MLDG:s målningar, kollage, filmer, ljudverk och skulpturer - men lyfter också fram pjäsförfattaren MLDG, liksom hennes aktiva röst i samtidsdebatten.

Läs mer

RESIDENCY

RESIDENCY
Very Very Gold
Creative Residency

2017

Under 2017 kommer Färgfabriken berikas av ett ”creative residency"-samarbete med konst/design-trion Very Very Gold bestående av Michel Bussien, Farvash Razavi och Nandi Nobell.

Läs mer

PROJEKT

PROJEKT
Expanded Societies
om digitaliseringens påverkan på samhällsutvecklingen

2016–2019

Expanded Societies handlar om framtidens hållbara, smarta, uppkopplade samhälle. Ett teknikdrivet samhälle som tar tillvara på planetens resurser på ett effektivt och miljövänligt sätt. Expanded Societies är ett projekt som kommer att undersöka hur tekniken påverkar våra liv.

Läs mer

UTSTÄLLNING

UTSTÄLLNING
Transpositions
Recovering Data Remains: (Re)Working Knowledge

4-8 oktober

Daniel Peltz, Tina O'Connel & NealWhite visar verk som kritiskt och filosofiskt utforskar data med metoder som återupplivar förlorade arbeten och objekt. Vernissage 4 oktober, med öppniingsperformance med Peltz och Ioana Jucan kl 20-21.

Läs mer

Nyheter

SMYGSLÄPP AV MARIANNE LINDBERG DE GEERS ROMAN - "PÅ DRIFT" - EXKLUSIVT PÅ FÄRGFABRIKEN. Den 31 juli skickas "På drift” ut till bokhandlare r...
Arkitektur och kultur som stabilisatorer i det snabbare digitala samhället. Arrangör: Expanded Societies, Färgfabriken, White arkitekter, S...
Till och med den 20 augusti visas den retrospektiva utställningen Ledtrådar med Carl Johan De Geer curerad/producerad av och visad på Färgfa...

Instagram-flöde

Kafé och lunch

Kafé och lunch

Färgfabrikens Kafé har öppet för lunch och fika sex dagar i veckan.

Mer information

Hyr våra lokaler

Hyr våra lokaler

I vårt hus finns unika och spännande lokaler att hyra.

Mer information

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyheter om aktiviteter och projekt, samt inbjudningar till vernissager och övriga event.

captcha